Среќна Нова 2015 Година!

Прославете ги новогодишните празници со најдоброто од Француската кујна.

Ви препорачуваме

Каде се наоѓаме?

Пастел Центар - 072/ 302-399; 02/3214-447

Пастел Веро 2 - 070/381-960